Web Analytics Made Easy - Statcounter

قدیر با تأکید بر این که سیاست اصلی مقابله با کرونا سیاست خوف و رجا است، عنوان کرد: ما نباید خودمان را مقهور ویروس نشان بدهیم و بترسیم ولی در عین حال نباید عادی سازی صورت بگیرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، «محمدرضا قدیر» امروز(یکشنبه ۲۹ تیر) در نشست خبری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی قم که در سالن امام علی(ع) این دانشگاه برگزار شد، با بیان این که خبرنگاران و اصحاب رسانه در پنج ماهه اخیر کمک شایانی به مجموعه بهداشت و درمان استان کردند، گفت: ما 30 بهمن ماه بدون هیچ آمادگی با کوید 19 مواجه شدیم البته ما بدون هیچ تعللی در کمترین زمان ممکن، این خبر را اطلاع رسانی کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم افزود: ما موقعی که وارد بحران شدیم هیچ آمادگی برای آن نداشتیم چون در ارتباط با سیل و زلزله یا بیماری واگیر با تعداد کم، آمادگی های نسبی وجود دارد ولی برای کرونا هیچ آمادگی نداشتیم و به یک باره بیمارستان های ما پر شد.

 

وی در ادامه عنوان کرد: الحمدلله با کمک استاندار قم که در عمل به ما یاری رساندند، توانستیم کارنامه درخشانی در پیک اول در مقابله با کرونا داشته باشیم و امیدواریم در پیک دوم نیز بتوانیم مقابله بهتری داشته باشیم چراکه هم اکنون 25 استان کشور در شرایط قرمز یا هشدار قرار دارند.

 

قدیر با اشاره به این که قم به صورت نسبی توانسته کرونا را کنترل کند، گفت: علی رغم این که ابتلا زیاد شده ولی مرگ و میر ما زیاد نشده است تا جایی که ما روز گذشته مرگ و میر ناشی از کرونا مثبت نداشتیم هرچند طبق پژوهش های انجام شده میزان واگیر و عفونت کرونا زیادتر شده است.

 

وی بیان داشت: کادر بهداشت و درمان ما تجربه خوبی پیدا کرده اند و همین طور خدماتی که در عرصه پیشگیری صورت گرفته برای ما تجربه خوبی را برای آینده ایجاد کرده است.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: از 30 بهمن تا کنون بیش از 60 جلسه در دانشگاه علوم پزشکی برای مقابله با بحران برگزار شده و در فاز اول غربالگری بیش از یک میلون و صدهزار نفر غربال گری شده اند و بیش از 40 هزار ثبت نام از سوی اصناف در سامانه سلامت انجام شده است و بیش از 66 هزار بازرسی از واحدهای صنفی صورت گرفته است.

 

وی با بیان این که الان حدود 240 نفر در بیمارستان ها بستری هستند، گفت: تمام مراکز درمانی موظف به پذیرش بیمار هستند و هیچ بیمارستانی حق رد کردن بیمار را ندارد؛ یعنی پذیرش اولیه صورت می‌ گیرد و نیازمندی های بیمار برطرف می‌ شودو بعد از تثبیت وضعیت او تصمیم گرفته می‌ شود که آیا در همان بیمارستان بماند یا به جای دیگری منتقل شود و هم اکنون بیشتر بیماران در کامکار و بخشی هم در فرقانی بستری هستند هرچند در بیمارستان های دیگر نیز پذیرش صورت می‌ گیرد.

 

قدیر در ادامه سخنان خود خاطرنشان ساخت: کوید 19 یک تهدید بود ولی موجب فرصت هایی نیز شد که از جمله آن می‌ توانیم به تجهیز بیمارستان ها به دستگاه های پیشرفته اشاره کنیم و علاوه بر آن نیروهای جهادی نیز یک ظرفیت بزرگی بود که خدماتی زیادی ارائه کردند.

 

وی یادآور شد: 60 میلیارد تومان بودجه برای بیمارستان امیرالمؤمنین(ع) جذب شد و فاز اول پذیرش بیمار در طبقه چهارم و پنجم نیز انجام می‌ شود و به طور کلی تمام تأکید ما در قسمت های مختلف این است که به صورت علمی و قانونی پروتکل های وزارت بهداشت اجرا شود.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با تأکید بر این که قم اولین استان بعد از تهران برای تست کرونا محسوب می‌ شود، گفت: بهترین تست، تست پی سی آر است که انجام آن هم برای همه لازم نیست و تنها از افراد خاصی که در پروتکل خاص وزارت بهداشت قرار می‌ گیرند، این تست گرفته می‌ شود.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود ابراز داشت: سیاست ما این است که کادر درمان بدون لوازم و حفاظت فردی وارد بیمارستان نشوند، حتی به پرستاران و پزشکان گفته ایم بدون تجهیزات فردی وارد بخش نشود و با اولین علامت باید وارد قرنطینه شوند که با این سیاست هیچگونه تلفاتی در پزشکان و پرستاران بیمارستانی نداشتیم.

 

قدیر عنوان کرد: ما بیشترین پذیرش بستری را نسبت به جمعیت نداشتیم ولی با توجه به سخت گیری هایی که انجام شد هیچ گونه فوتی در بین پزشکان و پرستاران به دلیل کرونا نداشتیم و تنها یکی از همکاران ما به دلیل کرونا فوت شدند که ایشان نیز در مطب خودشان، مبتلا شده بودند.

 

وی با بیان این که راه اندازی مراکز قرنطینه و نقاهتگاه ها نیز از فرصت های کرونایی محسوب می‌ شود، گفت: در همین راستا با مجتمع یاوران حضرت مهدی(عج) قرارداد بستیم؛ همچنین تأکید کرده ایم بخش غیر کرونایی بیمارستان ها از بخش کرونایی کاملا جدا باشد که آسیبی از کرونا به بیماران دیگر وارد نشود.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم افزود: در حوزه معاونت بهداشتی هم تعداد مراکز سرپایی 9 مرکز است و 34 هزار نفر پذیرش شده اند و جهت نمونه گیری پی سی آر نیز شش مرکز داشته ایم و راه اندازی مرکز پاسخگویی به سؤالات مردمی بوده که بیش از 40 هزار نفر پاسخگویی شده است.

 

وی در ادامه با تأکید بر این که سیاست اصلی مقابله با کرونا سیاست خوف و رجا است، عنوان کرد: ما نباید خودمان را مقهور ویروس نشان بدهیم و بترسیم ولی در عین حال نباید عادی سازی صورت بگیرد و مردم باید اهمیت موضوع را بدانند و پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند، ماسک، فاصله گذاری و شستشوی دست ها فعلا بهترین راه برای مقابله آن است.

 

قدیر با اشاره به این که ثابت شده که با زدن ماسک 90 درصد جلوی انتقال ویروس می‌ گیرد، گفت: در ادارات، مطب ها و تجمعات نباید کسی را بدون ماسک راه بدهند الحمدلله امروز فرهنگ سازی خوبی شده و به بالای 60درصد رسیده است و ادارات و صنوف بیشترین میزان رعایت را دارند.

 

وی بیان داشت: شیوه زندگی ما عوض شده و باید بتوانیم با کرونا زندگی کنیم که در این راستا شیوه برخورد ما مهم است و باید به سمت آموزش های آنلاین، خرید آنلاین و خدمت رسانی آنلاین برویم و باید افراد پرخطری نظیر افراد چاق، مسن، دارای بیماری زمینه ای از خانه جز در موارد مهم خارج نشوند.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: دورهمی ها و سرزدن به فامیل ها باید به حداقل میزان خود برسد و در نهایت چیزی که خیلی مهم است باید شیوه اطلاع رسانی خود را عوض کنیم؛ ترساندن مردم فایده ای ندارد بلکه باید به گونه ای اطلاع رسانی صحبت کنیم که مردم از خبرهای یکسان خسته نشوند.

 

وی با بیان این که روند ابتلا به ویروس در استان در حال افزایش است، خاطرنشان ساخت: اگر این سیر ادامه پیدا کند وارد منطقه قرمز خواهیم شد به همین دلیل اطلاع رسانی و صحبت کردن با مردم خیلی مهم است، یک کار اساسی باید انجام شود و آن هم فرهنگ سازی و آموزش به مردم است.

 

قدیر در ادامه سخنان خود خاطرنشان ساخت: رعایت نکردن پروتکل بهداشتی تعرض به حقوق جمعی است و کسی که ماسک نمی زند در حقیقت به حقوق دیگران تعرض می‌ کند چون در این صورت به شما و بقیه افراد جامعه آسیب می‌ زند که باید مداخله صورت گرفته و برخورد جدی انجام شود.

 

وی یادآور شد: الحمدلله میزان درگیری کودکان با کرونا در استان قم خیلی پایین بوده و حدود 12 نفر بستری در بیمارستان حضرت معصومه(س) داریم ولی نگرانی ما بابت شیوع آنفولانزا در پاییز است که تشخیص و تمایز آن از کرونا خیلی سخت است.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با تأکید بر این که از ابتدای شیوع کرونا تا به امروز در استان قم 387 نفر فوت شده اند، گفت: در ارتباط با برخی مسائل از جمله بازگشایی مدارس، دانشگاه ها و بحث نماز جمعه و حرم مطهر ما نمی توانیم تصمیم بگیریم و تابع ستاد ملی هستیم هرچند می‌ توانیم پیشنهادهایی به آنها ارائه بدهیم.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود ابراز داشت: هم اکنون تجمع های رسمی از قبیل برگزاری مراسمات عروسی و عزا ممنوع است و اگر گزارشی از این مسائل به دست ما برسد حتما برخورد خواهد شد.

پایان پیام/694

منبع: شبستان

کلیدواژه: دکتر قدیر قم ویروس کرونا رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم دانشگاه علوم پزشکی قم کرونا رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم بخش دیگری از سخنان خود مقابله با کرونا بیمارستان ها اطلاع رسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۸۱۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیوان لاهه خواهان توقف تلاش‌ها برای تضعیف این نهاد شد

همزمان با تماس سنای آمریکا با دیوان بین‌المللی کیفری برای جلوگیری از اقدام احتمالی علیه سران تل‌آویو، این نهاد به افرادی که تهدید به انتقام کردند، هشدار داد.

به گزارش ایسنا، دفتر «کریم‌ خان» دادستان کل دیوان بین‌المللی کیفری امروز جمعه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت در تلاش است «هر بار که گفت‌وگو با اختیاراتش سازگار است، با همه ذینفعان تعامل سازنده داشته باشد».

به نوشته روزنامه رای‌الیوم، کریم خان افزود: با این وجود، این استقلال و بی‌طرفی وقتی تضعیف می‌شود که در صورت اتخاذ «تصمیمی» در خصوص تحقیقاتی که در حیطه اختیارات دیوان است، برخی نسبت به انجام اقدامات تلافی جویانه علیه دیوان یا کارکنان آن تهدید کنند.

او هشدار داد «چنین تهدیداتی، حتی در صورت عدم اجرا، می‌تواند حمله به اجرای عدالت باشد» که به دادگاه کیفری بین‌المللی سپرده شده است.

دادستان کل دیوان بین‌المللی کیفری گفت این نهاد خواستار پایان دادن «فوری» به «تلاش‌ها برای مانع‌تراشی، ایجاد اارعاب یا تأثیر غیرقانونی بر مقامات این دادگاه» است.

دفتر خان نخواست فاش کند که چه کسی این تهدیدها را انجام داده است و اینکه آیا آنها با رژیم صهیونیستی و جنگ غزه مرتبط هستند یا خیر.

مقامات صهیونیستی به روزنامه «نیویورک تایمز» گفتند پیش‌بینی می‌کنند دادگاه کیفری بین‌المللی حکم بازداشت تعدادی از مقامات سیاسی و امنیتی رژیم صهیونیستی و احتمالاً «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر این رژیم را به اتهام عملیات نظامی ویران‌کننده‌ رژیم صهیونیستی در نوار غزه صادر کند.

در همین راستا، «اسحاق هرتزوگ»، رئیس‌ رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه مدعی شد احتمال طرح اتهام از سوی دیوان کیفری بین‌المللی علیه رهبران رژیم صهیونیستی در رابطه با جنگ غزه، «خطری برای دموکراسی‌ها» است و از متحدانش خواست تا با آن مخالفت کنند.

نتانیاهو هم به نوبه خود گفت که هدف از صدور حکم بازداشت رهبران صهیونیستی در صورت صدور، «تهدید رهبران و سربازان اسرائیل و به ویژه فلج کردن توانایی اسرائیل برای دفاع از خود خواهد بود».

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دیوان لاهه خواهان توقف تلاش‌ها برای تضعیف این نهاد شد
  • علی ربیعی: حدود 5 میلیون نفر در دانشگاه‌ها در حال تحصیل هستند/ رابطه معناداری بین رشته‌های تحصیلی و فرصت‌های شغلی موجود وجود ندارد/ بخش اعظمی از جمعیت فعال تحصیل کرده، دچار نوعی فاصله بین وضع موجود و انتظار از زندگی شده‌اند
  • راه‌های مقابله با کمبود آرامش در زندگی چیست؟
  • فرصت‌سنجی سناریوهای تعامل آمریکا در آینده جنگ غزه
  • چالش های اتحادیه اروپا در خاورمیانه چیست؟/ نگاه بروکسل به پرونده هسته ای ایران با اسرائیل متفاوت است/ اتحادیه اروپا می تواند با ایران در مقابله با تهدیدهای مشترک همکاری کند
  • رشد اقتصادی شهرها در گرو پتانسیل کارآفرینی
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • سال گذشته بیش از ۴۰۰۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد کرمانشاه ثبت شده
  • ایجاد چهار هزار شغل جدید در غرب استان سمنان
  • پیروزی نفس‌گیر دورتموند برابر PSG در شب فرصت‌های سوخته